Camera tehnica

Sunt 68 produse.

Se afiseaza 1-68 din 68 produs(e)

Filtre active

Regulator cu senzor de...

Pret 740,00 lei

Regulator cu senzor de temperatură exterioară WT100 oferă temperatura perfectă a circuitului de încălzire, indiferent de condițiile meteorologice exterioare.

Dedurizator KT SOFT 13

Pret 2.455,00 lei

Echipamentule compacte KT SOFT 13 cu design compact si elegant, vã oferã un raport ideal pret/performantã si sunt extrem de fiabile si eficiente în procesul de îndepãrtare a calcarului din apa pe care...

Dedurizator KT SOFT 25

Pret 2.995,00 lei

Echipamentule compacte KT SOFT 25 cu design compact si elegant, vã oferã un raport ideal pret/performantã si sunt extrem de fiabile si eficiente în procesul de îndepãrtare a calcarului din apa pe care o utilizati.

Releu 16A NO/NC cu comandă la...

Pret 135,00 lei

Releul RM-16 A este folosit pentru a porni/opri dispozitivele electrice. Datorită dimensiunilor mici, acesta poate fi instalat într-o cutie de montaj, în cazul în care este necesar să controlați un receptor cu o sarcină maximă de 16 A.

Vas de expansiune vertical cu...

Pret 305,00 lei

Vasul de expansiune vertical de 50 de litri, cu suport, pentru instalatii incalzire este un element de siguranta in instalatia de incalzire cu circuit inchis si circulatie fortata.

Vas de expansiune vertical cu...

Pret 235,00 lei

Vasul de expansiune vertical de 35 de litri, cu suport, pentru instalatii incalzire este un element de siguranta in instalatia de incalzire cu circuit inchis si circulatie fortata.

Vas de expansiune vertical cu...

Pret 1.460,00 lei

Vasul de expansiune vertical de 300 de litri, cu suport, pentru instalatii incalzire este un element de siguranta in instalatia de incalzire cu circuit inchis si circulatie fortata.

Vas de expansiune vertical cu...

Pret 1.175,00 lei

Vasul de expansiune vertical de 200 de litri, cu suport, pentru instalatii incalzire este un element de siguranta in instalatia de incalzire cu circuit inchis si circulatie fortata.