9tva 17 PRO Pompă de căldură aer-apă hidrosplit MultiTherma R290

  Referinta: MT17PRO

  40.352,90 lei
  cu TVA
  Cantitate


  Credit module tbi bank 3.3.5

  2161.44 Lei x 24 rate

  Pompă de căldură aer-apă variantă split MultiTherma 17 PRO cu o capacitate temică de 16,4 kW (A7/W35). Este produsă în întregime în Europa și asigură performanțe excepționale chiar și la temperaturi extrem de scăzute. Datorită utilizării compresoarelor inverter și a componentelor furnizate de companii renumite din acest domeniu termenul de garanție oferit pentru aceste echipamente este de 5 ani. Această pompă de căldură vă oferă o eficiență energetică excepțională având un COP de 5.55 ceea ce permite încadrarea în clasa de eficiență energetică A+++

  Dimensiunile de instalare sunt reduse iar designiul acestei unități a fost premiat în cadrul competiției "GOOD DESIGN 2022" Carcasa exterioară este insonorizată și poate fi realizată în mai multe variante coloristice pentru a se încadra cât mai bine în arhitectura clădirilor.

  ULTRA SILENȚIOASĂ

  - ventilatoare ultra-silențioase cu design modelat după aripa bufniței

  - izolare fonică suplimentară a carcasei și a compresorului

  ECONOMII DE BANI

  - nivel ridicat COP (coeficient de performanță) până la maxim 5,55

  - compresor inverter

  - R290 agent frigorific eficient și ecologic

  - control de la distanță prin aplicația mobilă

  Garanție extinsă de producător pe o perioadă de 5 ani

  Un produs polonez

  Pompa de căldură MultiTherma este un produs polonez - proiectat de ingineri polonezi și fabricat în Polonia într-o companie cu capital 100% polonez.

  Este special concepută pentru condițiile climatice din Polonia.

  Sistem ANTI-ÎNGHEȚ

  O gamă de soluții pentru a asigura funcționarea corectă a pompelor în cele mai aspre condiții, cum ar fi dezghețarea cu vapori calzi și tavanele izolate pentru scurgerea apei.

  Soluții fără probleme și eficiente din punct de vedere energetic care au fost dovedite în aplicațiile comerciale.

  Nivel redus de zgomot - Doar 34 dB(A)*

  Pompa de căldură MultiTherma este una dintre cele mai silențioase unități de pe piață.

  Aplicația Mobilă MultiTherma

  Capacitatea de a schimba temperatura și de a seta, de exemplu, un program săptămânal sau lunar pentru pompa de căldură de la distanță. Disponibilă pe GOOGLE PLAY & APP STORE

  Pompa de căldură MultiTherma 17 PRO poate funcționa cu sisteme fotovoltaice și sisteme electrice inteligente (pregătit SG). Acest fapt îi permite să ofere încălzire practic fără costuri suplimentare.

  MultiTherma BASIC este versiunea de bază a modulului interior pentru montare pe perete. Modulul comunică cu MultiTherma unitate externă a pompei de căldură. Toate modelele MultiTherma pot funcționa pe încălzire (preparare agent termic & ACM) cât și pe răcire (preparare agent termic pentru ventilo-convectoare sau răcire radiantă prin pardoseală).

  În versiunea PRO unitatea este echipată cu:

  - o pompă de circulație

  - vana cu 3 cai cu actuator

  - tablou electric de conexiuni

  - modul încălzire cu rezistențe electrice

  - aerisitor automat

  - cuplaje hidraulice

  - valvă de siguranță

  - panou de comandă cu touch screen

   

  Pompele de căldură MultiTherma pot fi utilizate cu succes în casele unifamiliale noi și în casele aflate în curs de modernizare energetică. Economiile la facturile de încălzire sunt deosebit de evidente în clădirile comerciale și publice, cum ar fi hoteluri, fabrici, magazine, școli sau birouri.

  Fisa tehnica

  MT17PRO
  10 Produse

  Referinte specifice

  2 alte produse in aceeasi categorie: